<body>
Saturday, March 20, 2010




"awak,awak,,kite x pandai la nk bermukadimah kat sini..x pandai la nk start cmne nk berblogging,....jari kite kekok..bukn bengkok ye..tapi kekok..."

wei korang..lame x jumpe..lme x hoi2 ngan korang..lame x tggalkn jejak kat blog korang yg comel 2..0fc17ee9a8e85b6e0f7f52ab4d6593c6.lame x menyemak kat dashboard korang..tape hary ni aku menyemak kejap je..x lama pon..sorry sayng2 aku semua..aku sibuk la..padahalnye aku mlas...cuty semggu ni aku on9 je..tapi mlas nk hupdate blog ni..aku mlas la....insyaallah hujung tahun tahun depan aku aktif in blogging ni..insyalllah.132.cuty seminggu je..tapi keje rumah x siap pon..gase cam nk campak kat dlm tong sampah..

banyak bnda nk story moly bin lorry gasenye..tapi tgok atas kerajinan aku nak taip bnda2 ni la..kan senang aku ckp bnda ni trus kluar je..haih103

budak laki dlm klas aku paggil aku burung belatuk sebab dlm kelas aku asyik tido je..x kira masa dan tempat..korang bayangkn..sampai2 kelas aku trus ltak beg n tido....sampai dpt gelaran ratu tido da..o.k ape korang ingt snang ke nk dapt gelaran ratu...haiya maiya..1236428949-178747

my memory with him already gone right now..n i hate him so much..thanks god104

o.k la korang aku gase aku mlas da nk taip..terima kasih daun keladi harap kite berjumpa lagi..

esok aku pulang ke semesta alam..bai2..7324083cde07c0f529ca02d03ca9a5f87324083cde07c0f529ca02d03ca9a5f87324083cde07c0f529ca02d03ca9a5f8


&& hearts,♥;2:57 AM










♥ Profile



salam.....seorang wanita diterbitkan daripada rusuk lelaki, bukan dekat kepala untuk dijunjungi,bukan dekat bahu untuk membebani,bukan dekat lengan untuk dijulangi, bukan dekat jari untuk disakiti , bukan dekat pinggul untuk dihenyaki, bukan dekat lutut untuk ditindahi, bukan dekat kaki untuk ditunggangi, tetapi dekat pelusuk hati untuk dimulia, disayangi, dan dicintai
rindu bertaut.....janji termentrai......ukhwah terjalin......cinta hakiki bertaut......cinta pada yang menyangimu.....sesungguhnye cinta itu sentiasa memberi...
ms.fb.fs.twitter:fyfah94@yahoo.com

♥ Contact


hello kalau dah follow tolong bagitahu di shoutmix,akan follow kamu balik


♥ Tagboard


korang sorry kalau lmbt rep cmment..fyfah sbuk sgt2..masa x brapa bnyk..thanx ye:)

ShoutMix chat widget



♥ nuff


p/s:nuff fyfah memg suka tido..sila click f5:)


♥ Credits


Designer: CandyGirl
Inspirations : Eggiines
Backgrounds : Lovecandied
Cursors: Lovelycore
Others: Ms. SockPuppet