<body>
Saturday, January 10, 2009



hye allm:
ap khabar2222
hope shat sejahtera yarh..
kowang....
fyfah maybe x berblogging smpe 2 mggu...
atas sbb tertn2..:#3:
t ble fyfah da pndah n ad kt trengganu bwu fyfah berblogging blik..:terbang:
hope kowang trus njoy n stay at my blog:terbang:
take care3131
tata,,
luv u all:terbang:


:terbang::terbang::terbang::terbang:


&& hearts,♥;7:54 PM



Friday, January 9, 2009



hello peeps...:pandacloud_12:
ape khabar..
hope shat k..
eh..
tok mklumat kome..
aku da kaple blik dgn syawal...
hahaha........
die rujuk aku blik after die ceraikan aku talak stu...
hahaha...:pandacloud_09:
ngarut je kan..
mcm2..
tahla...
aku pon x taw nk tlis ape..
nk tlis 2 je..
x nk bce sdah la.....
wekkkkkkkkkkkk@jelir
goodbyem:


&& hearts,♥;5:46 AM






ramai orang ckap aku da brubah.....
ermmmmmmmmmm...
btol ke??
berubahkah aku??
aku pon tdak pasti..
kerna aku sdang tercari cari siapa aku sbnarnye...
yg pasti..
ramai kata aku da berubah...
kwan2 aku dan juga dia....
aku harap.....
aku jmpe siapa dri aku yg sebenarnya...
mgkin....
stu ary nant......


&& hearts,♥;2:17 AM



Thursday, January 8, 2009



badan aku pnas..
mate aku pdih...
idung aku brt coz selsema..
sbb aku skit!!!!!!!


&& hearts,♥;1:53 AM



Monday, January 5, 2009



eh2..
aku tgkkan kbnyakan blogger2 bnyak wt post tntg first skul an??
aku pon nk wt jgak la..kui3m:..
ermmm...
gase2nye cm bese je first day skul taun ni..
tpi agak sdih la..
coz sebulan je skul kt si2:#12:
t da x leh glak2,ngis2..menjert2 sumenye la dgn dieowg..
waaaaaaaaaaaaaaaaaa...
nk ngis:simerah9:
weh..
x lgkap aku sek taun ni tnpa kwan2 aku..
syira n dora..
rndu dieowg..
sgt2..
tape2..
ary ni kteowg da start blaja da..
kna struggle glew2 for pmr..
chaiyok2..
pray for me k:#5:

out~


&& hearts,♥;4:53 AM






hye kowang:simerah8:..
brsama fyfah kmbli di blog fyfah..
trima kasih..hahaha@jelir
eh kowng..
wndu fyfah x??:#14:..
eh..wndu kowg sume..
lme x berblogging..trasa rndu plak da...40
eh..lpe nk tnye..shat x??:#22::#22:
hope shat la aw..
ermmm...
ap nk ckap ye...??
tataw la..
hihihi..
eh kowang,,
fyfah akn pndah ke terangganu rye cina ni..
shedeyne..@nangih
tamo pndah..
seriusly..:#4:
x nk2..
help me..pleazz@doa..
duwh...
fyfah bnyak htang tagged ngan kowang..
sowey..
t fyfh jwab aw..
sowey kalo lmbt..hihihi:#1:.

out~


&& hearts,♥;2:08 AM










♥ Profile



salam.....seorang wanita diterbitkan daripada rusuk lelaki, bukan dekat kepala untuk dijunjungi,bukan dekat bahu untuk membebani,bukan dekat lengan untuk dijulangi, bukan dekat jari untuk disakiti , bukan dekat pinggul untuk dihenyaki, bukan dekat lutut untuk ditindahi, bukan dekat kaki untuk ditunggangi, tetapi dekat pelusuk hati untuk dimulia, disayangi, dan dicintai
rindu bertaut.....janji termentrai......ukhwah terjalin......cinta hakiki bertaut......cinta pada yang menyangimu.....sesungguhnye cinta itu sentiasa memberi...
ms.fb.fs.twitter:fyfah94@yahoo.com

♥ Contact


hello kalau dah follow tolong bagitahu di shoutmix,akan follow kamu balik


♥ Tagboard


korang sorry kalau lmbt rep cmment..fyfah sbuk sgt2..masa x brapa bnyk..thanx ye:)

ShoutMix chat widget



♥ nuff


p/s:nuff fyfah memg suka tido..sila click f5:)


♥ Credits


Designer: CandyGirl
Inspirations : Eggiines
Backgrounds : Lovecandied
Cursors: Lovelycore
Others: Ms. SockPuppet