<body>
Saturday, September 12, 2009



asslammualaikum+ sume blogger..
saya rase mcm da bleh bernafas walaupon agak semput2..mcm berlari 100 meter 2.. adik saya da keluar hosp..tapi2 die kehilangan 1 setengah jari kaki..pham x?alah bt pham2 je..
huh~o.k kte stop cte pasl adik saya ye..tkut air embun keluar dri mata saya..
x nk membazir da..ahaha








ehem2..kalo sebut pasl raya je mesti owg ingt hary raye kan..
tapi disebalik 2 pnuh maksud kan..meh2 sini saya snaraikan..


kalo owg banyak duit n harta owg pangil kaya raya
kalo tempat yg penuh dgn kereta owg pggl jalan raya
kalo di ibu kota tempat bas owg panggil pudu raya
kalo yg jage jalan raya kalo rosak2 2 og pggl jabatan kerja raya
lagy?
x ingt la..ahahah
ha sape yg x pose dialah hantu raya.ahah
n
n
n
n


selamat hari raya wat anda semua

maap kalo awal tapi takut x smpat nk ucap..memg agak sibuk wif my new bf..buku lor..memg x smpat nk buka blog,commnt pon bertimbun2 dkt ms..terbiar je..n fyfah minx maap kalo ade terkasr bhase or ape2 yg x kna..memg x smpt nk hantar kad raya kat korang..sibuk lar..sorry again,..k la moge hary raya ni lbih baek dri hary semalam..

nah ambik duit raya tok korang..sorang satu ye,...harap jangan berebut


&& hearts,♥;2:30 AM



Tuesday, September 8, 2009




asslammualaikum..
there...agak2 sekarang fyfah da boleh bernafas separuh lege sebb trial pmr sudah tamat hary ni..tapi skunk tgah menggigil nk mnggu keputusannya..
eh bkan menggigil je tapi gase mcm nk koma sebb pmr da x sampai sebulan..
saya ulang lagy x sampai sebulan..n0ktah!!!
sudahkah afifah bersedia?oh jgn tanye soalan i2..ini membtkan otak saye gase mcm nk terkeluar dari sarungnye..oh sgt2 takut la..





jadi dgn ini saya mengesahkn bahawa..


blog ini akan dibiarkan bersawang sampai saya tamat pmr..terima kasih..maaf ats segala kelambatan mengreply sgla di shoutmix..


slmat datang wahai spesies sgla bntang...blog ini akan menjadi milik anda sume bt semntara..

slamt mengenjoykan diri..


buku kte couple balik ye..awak tggu saye taw..t kte bersama semula,sehati sejiwa,sayang awak buku!!


p/s:eh 2 all bdak spm yg still trial,bdak yg ambk upsr n kekwan yg sebaya ngan saya nk mengambil pmr,gudluck..moge kamu sume dppt jwab!!do de besh






&& hearts,♥;12:41 AM



Friday, September 4, 2009



gambar ini hanya mencapap saje



26 sume makhluk yg berada di muka bumi ini tidak kira sama ade bernyawa atau tidak..
adakah anda merindui saya..oh sgt perasaan..sape yg merindui saya time kasih bnyk2..saye juga merindui anda71
adekah anda sihat?harap anda di posisi kesihatan yg baik..
o.k2...saya sangat sibuk sekarang dengan study..trial masih belum abis, sgt la memngkan kepla4..berlaku kecuaian yg membuat jiwa ini meronta2..
pmr dtg dgn bergolek2 da..x sempat untuk menyelamatkan diri5
o.k saya nk minx maaf kalo late reply sgala yg ada di shoutmix..akan cube sedaya upaya untuk mengreply..jgan mengis..haha18


2

before mengakhiri entry ni lets play diz..sgt menyeronokkan luve it10
Pilih bulan kau lahir:


Januari-​-​-​-​-​-​-​Aku cinta


Februari-​-​-​-​-​-​Aku gigit


Mac--------Aku belasah


April-​-​-​-​-​-​-​-​-​-​Aku peluk


Mei-​-​-​-​-​-​-​-​-​-​Aku sepak


Jun-​-​-​-​-​-​-​-​-​-​Aku terkentot depan


Julai-​-​-​-​-​-​-​-​-​-​-​Aku menari dengan


Ogos-​-​-​-​-​-​-​-​Aku pergi dating dengan


September-​-​-​-​Aku lambai dekat


Oktober-​-​-​-​-​-​-​Aku muntah depan


November-​-​-​-​-​Aku jerit dekat


Disember-​-​-​-​-​Aku terlanggar





Pilih hari (nombor) kau lahir:


1-------mak aku


2-​-​-​-​-​-​-​komputer aku


3-------kereta jiran aku


4-------kucing


5-------kerusi


6-​-​-​-​-​-​-​gangster


7-------henfon aku


8-------kawan baik aku


9-------cikgu


10-------semut


11-​-​-​-​-​-​-​pisang


12-------polis


13-------buku


14-​-​-​-​-​-​-​patung barbie


15-------lembu


16-​-​-​-​-​-​-​makcik aku


17-------radio


18-------tv


19-​-​-​-​-​-​-​makcik kantin


20-------kasut sekolah


21-------upin dan ipin


22-------Siti Nurhaliza


23-------tupai


24-​-​-​-​-​-​-​Christiano Ronaldo


25-------buku teks


26-------kawan aku


27-------unta


28-------meja


29-------orang gila


30-​-​-​-​-​-​-​taylor swift


31-------awek cun




Pilih warna baju yang kau pakai:

Putih-​-​-​-​-​-​-​-​-​sebab aku perasan cantik


Hitam-​-​-​-​-​-​-​-​-​sebab aku gila


Pink-​-​-​-​-​-​-​-​-​-​-​sebab aku suka single


Merah-​-​-​-​-​-​-​-​-​-​-​sebab mak aku suruh


Biru-​-​-​-​-​-​-​-​-​-​-​sebab aku tak tahan


Hijau-​-​-​-​-​-​-​-​-​sebab aku baik hati


Ungu-​-​-​-​-​-​-​-​-​sebab aku semangat


Kelabu-​-​-​-​-​-​-​-​-​-​sebab bomoh suruh


Kuning-​-​-​-​-​-​-​-​sebab aku dalam pertandingan


Oren-​-​-​-​-​-​-​-​sebab aku sakit hati


Coklat-​-​-​-​-​-​-​-​-​sebab aku tak tentu arah


Lain-​lain-​-​-​-​-​-​-​-​-​-​sebab aku fikir aku hebat

HAHA , stupid



p/s:aku pergi dating dengan semut sebab mak aku suruh?ahaha
61


&& hearts,♥;6:52 AM










♥ Profile



salam.....seorang wanita diterbitkan daripada rusuk lelaki, bukan dekat kepala untuk dijunjungi,bukan dekat bahu untuk membebani,bukan dekat lengan untuk dijulangi, bukan dekat jari untuk disakiti , bukan dekat pinggul untuk dihenyaki, bukan dekat lutut untuk ditindahi, bukan dekat kaki untuk ditunggangi, tetapi dekat pelusuk hati untuk dimulia, disayangi, dan dicintai
rindu bertaut.....janji termentrai......ukhwah terjalin......cinta hakiki bertaut......cinta pada yang menyangimu.....sesungguhnye cinta itu sentiasa memberi...
ms.fb.fs.twitter:fyfah94@yahoo.com

♥ Contact


hello kalau dah follow tolong bagitahu di shoutmix,akan follow kamu balik


♥ Tagboard


korang sorry kalau lmbt rep cmment..fyfah sbuk sgt2..masa x brapa bnyk..thanx ye:)

ShoutMix chat widget



♥ nuff


p/s:nuff fyfah memg suka tido..sila click f5:)


♥ Credits


Designer: CandyGirl
Inspirations : Eggiines
Backgrounds : Lovecandied
Cursors: Lovelycore
Others: Ms. SockPuppet