<body>
Sunday, October 12, 2008



hey kowg aku nk tell something yg membuatkn aku n kawan aku roby takot thap gaban..hahaha..
mlm tdi ad jamuan kt umah dora..
so kteowg pegelar...after dat..nk blik 2..bpak uda ambk..kteowg blik kul 12 tgah mlam..memg tept aku smpai umah pkul 12..ish3,,terok ank dara blik lmbt2..hahaa..
hai..
alkisahnye begini..
after sesampai umah 2..
bpak uda berenti kt tepi umah aku..
n aku suwuh uda tggu coz nk bge die brang..n den die ckap kt aku
uda:pipah cube ko tgk dlm kete
pipah:mane?
uda:alah yg sblah ko 2
pipah:oh.mne ad pape la,k blik dlu,thanx ustat,jmpe esk uda
uda:tata

sebenarnye..aku nmpk bnda..aku n uda nmpk..
nk taw nmpk ape??



nmpk jlan..hhahaha..
x dela..
aku nmpk dalm kete 2.kt tempat stereng 2 kan,ad lki botak,hitam,pndang depan,uda nmpk die pandg bwah..glew time 2 aku nye blu roma terpacak..mjur aku pakai tudung..kalo x rambut aku pon terpacak..hahah..
after smpe umah..aku terus msj uda..yg aku nmpk bnda 2..haha..kowang bygkan..bnda yg aku nmpk 2 btol2 tpi blik aku..lge la aku tkut...
time nk msuk umah 2 mcm2 aku bce..siap hembus2 lge taw..cm bomoh plak da..hahaha..

tpi bnda 2 sume jdi prtanyaan bge aku n uda..what de hell???ghost or wat..an2 minyak kowt..ermmm~
hahaha..
k out~

p/s:i will upload pictute kt umah dora..later bebeh..


&& hearts,♥;3:28 AM



Tuesday, October 7, 2008









hello!!!!!
ni some pctre time smbuatan raye kt sek..x brape nk meriah sgt bge aku..bge owg len aku x taw la..ni je yg aku upload..nothing dat interested..tpi ary 2 kteowg mkan free..weeeeeee~huhuhu...

out~




&& hearts,♥;7:19 PM










♥ Profile



salam.....seorang wanita diterbitkan daripada rusuk lelaki, bukan dekat kepala untuk dijunjungi,bukan dekat bahu untuk membebani,bukan dekat lengan untuk dijulangi, bukan dekat jari untuk disakiti , bukan dekat pinggul untuk dihenyaki, bukan dekat lutut untuk ditindahi, bukan dekat kaki untuk ditunggangi, tetapi dekat pelusuk hati untuk dimulia, disayangi, dan dicintai
rindu bertaut.....janji termentrai......ukhwah terjalin......cinta hakiki bertaut......cinta pada yang menyangimu.....sesungguhnye cinta itu sentiasa memberi...
ms.fb.fs.twitter:fyfah94@yahoo.com

♥ Contact


hello kalau dah follow tolong bagitahu di shoutmix,akan follow kamu balik


♥ Tagboard


korang sorry kalau lmbt rep cmment..fyfah sbuk sgt2..masa x brapa bnyk..thanx ye:)

ShoutMix chat widget



♥ nuff


p/s:nuff fyfah memg suka tido..sila click f5:)


♥ Credits


Designer: CandyGirl
Inspirations : Eggiines
Backgrounds : Lovecandied
Cursors: Lovelycore
Others: Ms. SockPuppet