<body>
Sunday, June 28, 2009



JOM GEGAR MYSPACE/FACEBOOK/FRIENDSTER/TAGGED/BLOG/HI5 DAN LAIN-LAIN.JOIN BISNES NI.SENANG GILER BUAT DUIT!!


KLIK SEKARANG!!MEMANG BOLEH BUAT DUIT SENANG SANGAT!!
PERCUMA SOFTWARE ADOBE PHOTOSHOP CS FULL UPGRADE!!

jom kte join ramai2..cume sng saje..
x pyah susah2..juz pomote link kowang,if ade owg msuk bwah kowang,kowang akn dapt untungnya..






see this click there



cube kwang check testimoni dbwah,lihat brape owang yg sudah berjaya,kowang bila lagi?testimoni 2 sumenye bnar,bukaan rekaan o.k..msih x percaya lagi,comment ni fyfah ambik dari ms yg punya mstunai.ini bukti tok kowang..

what they say?
















aik,x kan tgk je,,jgn tggu lame2....
sape nk join leave a comment pleze:)

4

Labels:



&& hearts,♥;1:30 AM



Friday, June 26, 2009



1



entry berbau kerinduan


masih terngiang2 di telinga gelak tawa mereka..
gurauan mereka..
sadis ble ingt kenangan bersama rakan2 yg kte sayang..
mase brlalu dgn panatas..
mungkin mencemburui kite..
kngan itu sudah berlalu pergi tanpa aku sedar..
pergi dgn sekelip mata..
tanpa noktah..
harap masih ade hary bersama2 mereka..
ingt lagy ble susah mereka slalu tolong..
mereka telah mngajar fyfah erti berdikari,berani,dan sntiasa menempuh cabaran..
mereka kwan terhebat..
tak ade pengganti..
walaupon kami jauh jarang contact tapi tetp dcc..
always ingt dieowg...

ingt lagy..dulu dieowg suke nyanyi kt fyfah lagu jwang2 n fyfah ngis..yerh fyfah sgt sensitive..ingt lagu dieowg bt suprise mse bufday n bge pensil case..sgt cntik..ingt lagy dieowg pnah cnteng muke fyfah mse tido dlam blik sc,dieowg buat bintik2 hitam mcm taik lalat,lpas abis klas 2 dieowg bwak g tandas..sgt malu..sume tgak..coz sampai tndas bru taw yg ade something x kna kt muke..ahaha,ingt lagi dieowg yg marah syawal sbb die bt jaat kt fyfah,msih jelas stiap memory di aty ini..

sumpah rindu mereka sgt2..
hope msih ade hari2 seperti dulu bersama mereka..

i 28 kamooooooooo..



p/s:kadang2 kte x pnah nk menghargai kawan baeik kte..ble kte perlu bru cri mereka..pernah kah kowang terpikir perasan sahabt kowang..cube ambil mse fkir sejenak,ape yg anda tlah bt dkt mereka..masih ade masa lagi untuk bersama mereka1


&& hearts,♥;2:57 AM



Saturday, June 20, 2009




kenapa masih x mampus lagi?

erghhhhhh..
kebengangan satu badan..
i want 2 kill anyone..
maybe lepas ni bru rase calm..
apekah dgn aku ni..
i don noe y?
rase bengang sgt2....
nk bnuh sume org,nk hancurkan bumi,
i noe i'm cruel...
but i'm really depressed with my situation now....

situation 1

ary 2 minx kt uda suruh pos my oral bm..
but uda says yg kteowg since form1 n form2 nver do oral..wth?
i'm dead now..maybe tomorrow i'm reallly dead..
my bm teacher will shoot me wif her pistol..omg!!!!
i put this blame 2 my old skul...
yarh.....
bkan nk mengutuk or mengata..tapi kenyaaan rite..
ape ckgu x bertanggungjawab.
mslah nye yg susah skunk aku...bkan sek 2..
oh shit...

maybe i think i must stop at here...
i'm worried a lot of word that bad out from my mouth..its better if i stop now...

p/s:really2 hot19

11


&& hearts,♥;2:46 AM










♥ Profile



salam.....seorang wanita diterbitkan daripada rusuk lelaki, bukan dekat kepala untuk dijunjungi,bukan dekat bahu untuk membebani,bukan dekat lengan untuk dijulangi, bukan dekat jari untuk disakiti , bukan dekat pinggul untuk dihenyaki, bukan dekat lutut untuk ditindahi, bukan dekat kaki untuk ditunggangi, tetapi dekat pelusuk hati untuk dimulia, disayangi, dan dicintai
rindu bertaut.....janji termentrai......ukhwah terjalin......cinta hakiki bertaut......cinta pada yang menyangimu.....sesungguhnye cinta itu sentiasa memberi...
ms.fb.fs.twitter:fyfah94@yahoo.com

♥ Contact


hello kalau dah follow tolong bagitahu di shoutmix,akan follow kamu balik


♥ Tagboard


korang sorry kalau lmbt rep cmment..fyfah sbuk sgt2..masa x brapa bnyk..thanx ye:)

ShoutMix chat widget



♥ nuff


p/s:nuff fyfah memg suka tido..sila click f5:)


♥ Credits


Designer: CandyGirl
Inspirations : Eggiines
Backgrounds : Lovecandied
Cursors: Lovelycore
Others: Ms. SockPuppet