<body>
Friday, July 17, 2009




19memulakan entry dgn sebuah senyuman yg iklas ye cik puan dan tuan2..58
sudah lama tdak mengupdate new entry..
blog sangt2 tdak terurus ye..harap maklum
57
o.k2 kta ke main topic o.k..
tadi dudk kt blik,selak2 buku lama..
lpas 2 terjumpa something dalm buku 2..
o.k kte tgk dulu ye
(sila click untuk pembesaran)
harap anda semua bersabar..ini hanye rekaan...
fyfah tlis buku ni time form2 dulu...
time ni ckgu tgah mngajar,dgn tade kejenye tlis la surat ni kt syira..
uh ble ingt blik memg x logic.
tapi ini dinamakn proses kematangan ye..memg dulu otak suke merapu meraban tak ten2 arah..12
boleh diiktirafkan lagi sebagai otak ank2 kecil..18
o.k2..
sekarang lately buzy dgn study..
for trial pmr..
tkut 2 sudah mmg ada...
doakan fyfah o.k..
2 all candidate pmr..
gud luck o.k1


kenangan dahulu sentiasa dihati,dibawa kemana pergi

p/s:harap maklum..tulisan sgt buruk,tulisan malas namenye..
5
5


&& hearts,♥;10:28 PM



Saturday, July 4, 2009




26 huhuhuhu,da lama tdak mengupdate blog,makin usang blog aku dgn semut,kerengga n skaum dgnnya..
hey kamoo,sht?hope kowang shat..
blog aku cm kurang shat,dgr die mcm batuk jerrr(errr?merapu)
o.k2 stop it,berbalik kepada certanya,
smalm imah datng(kwan dkt kampung.,bff)
dgn family die,coz nk dftar abg die kt uitm,
n her mother asks me to follow them pegi marang,umah kakak nurul(kakak ipar imah)
so aku pon aku la,open je..
dush,
umah kakk die dkt dgn pntai,boleh mandi..suke2..
so esknye kteowg brendam..
muke da itam mcm arang da..
tolong2..
sumpah snok glew..
air glew msin lol...knyang minum air masin je..hahaha
sdh je kt dungun ni x leh mndi pntai die..nanti mati..owh..
sugguh menyedihkan..
n x smpat nk berkayak,air glew pasang....
o.k stop kt sni,tata..actually gamba x bnyk pon,skit je..

ni time bt little mermaid kat ijah..huhuhu
yang ni sumpah lame glew nk tggu die tgkap,berjanggut aku tunggu,muke hudoh,juz ignore32
5


&& hearts,♥;6:06 AM










♥ Profile



salam.....seorang wanita diterbitkan daripada rusuk lelaki, bukan dekat kepala untuk dijunjungi,bukan dekat bahu untuk membebani,bukan dekat lengan untuk dijulangi, bukan dekat jari untuk disakiti , bukan dekat pinggul untuk dihenyaki, bukan dekat lutut untuk ditindahi, bukan dekat kaki untuk ditunggangi, tetapi dekat pelusuk hati untuk dimulia, disayangi, dan dicintai
rindu bertaut.....janji termentrai......ukhwah terjalin......cinta hakiki bertaut......cinta pada yang menyangimu.....sesungguhnye cinta itu sentiasa memberi...
ms.fb.fs.twitter:fyfah94@yahoo.com

♥ Contact


hello kalau dah follow tolong bagitahu di shoutmix,akan follow kamu balik


♥ Tagboard


korang sorry kalau lmbt rep cmment..fyfah sbuk sgt2..masa x brapa bnyk..thanx ye:)

ShoutMix chat widget



♥ nuff


p/s:nuff fyfah memg suka tido..sila click f5:)


♥ Credits


Designer: CandyGirl
Inspirations : Eggiines
Backgrounds : Lovecandied
Cursors: Lovelycore
Others: Ms. SockPuppet