<body>
Wednesday, February 17, 2010




gAMBAR PENDAHULUAN WAJIB
salam satu malaysia wahai makhluk semua
tetiba nak nyanyi lagu satu malysia 2..20090519c05
padhl buknnye hafl pon lirik die..kite bantai je..fafds
tadi dan tadi dn tadi teman akmal merangkap kepada budak gedik mrangkap kepada adik aku pegy sukan..
siyes penat sgt2...bukn penat sbb ap....aku slh mkan sos ygt mak cik kantin 2 bt la..now da sakit perut..nk menaip pon mcm siput sedut...siput sedut pon laju lagy...23
wah perut aku mcm bunyi mesin basuh yg da uzur 2...
nk kena pegy report jakim ni..eh silap..report kementerian kesihatan..dush2...20090623d04

mals nk bnyk cakap..kang tersumbat taik telinga korang degr aku membebel..biar la gambar2 2 yg berceloteh20090519d04

penat giler menunggu sambil 2 bt bajet muka comel..


budak 2 die x lari o.kkkdie terbang...mnggu giliran dgn pnuh rasa sabar.acara cari gula2 dalm tepung lpas 2 gula2 2 simpan wat jual..yarh tetiba bdak nim nk cari publisitimnggu hadiah untuk bagi pada sayatesting2..semua 2 saya yg baling masuk dlm relung...alamak bukn saya yg balingsaya bingungbagi air cond skitAlign Centersaya yg mnangdie bge saya gula2 sempena valentine's daytak jumpe tandas kat sini pon jadi la.
penutup acara dgn gamba budak yg suke mencari publisiti untuk mngalahkn kakknya yg sentiasa bajet comel..105

tamat sudAH cerita pada hary ini..tandas da memnggil...good bye


&& hearts,♥;7:33 PM










♥ Profile



salam.....seorang wanita diterbitkan daripada rusuk lelaki, bukan dekat kepala untuk dijunjungi,bukan dekat bahu untuk membebani,bukan dekat lengan untuk dijulangi, bukan dekat jari untuk disakiti , bukan dekat pinggul untuk dihenyaki, bukan dekat lutut untuk ditindahi, bukan dekat kaki untuk ditunggangi, tetapi dekat pelusuk hati untuk dimulia, disayangi, dan dicintai
rindu bertaut.....janji termentrai......ukhwah terjalin......cinta hakiki bertaut......cinta pada yang menyangimu.....sesungguhnye cinta itu sentiasa memberi...
ms.fb.fs.twitter:fyfah94@yahoo.com

♥ Contact


hello kalau dah follow tolong bagitahu di shoutmix,akan follow kamu balik


♥ Tagboard


korang sorry kalau lmbt rep cmment..fyfah sbuk sgt2..masa x brapa bnyk..thanx ye:)

ShoutMix chat widget



♥ nuff


p/s:nuff fyfah memg suka tido..sila click f5:)


♥ Credits


Designer: CandyGirl
Inspirations : Eggiines
Backgrounds : Lovecandied
Cursors: Lovelycore
Others: Ms. SockPuppet