<body>
Saturday, February 20, 2010



holla...bersama saya kembali dalm gedik santai yg x brapa nk santai..63
fuhhhhhh~masih penat lagy dan masih melekat lagy bau tom yam dekt mulut..29
baru blik dari rumah angah kamal..(adik babah)
77 esk sudah mau pulang ke penjara yg x brapa nk penjara..
brang masih belum pack.31.bju tak gosok lagy..
mals la...dush2..cept kome bt2 pengsan..47


tadi penat sgt2 maen dgn budak kecik ni.....sampai tgan aku sakit...da la ketot...gimuk pulak 2..rase nk bt sup ayam je...eh korg nk join ke????ade sape yg sudi105
sume x sudi..tape saya boleh bt sendiri638b41849e86c120d31bca9845a94221

tetbe putih pulak..mlaS GLer nk gosok tudung..cara mudah..pkai tudung mama..haha132

dah2...nk out sudah,,,maybe mggu depn blik kot..sempena maulidur rasul..cuty lAGY.grrrrrrrrr..hw bnyk x siap lagy4c9fea9f78ab24a3e536f5c21eaf2a3c


see...bpak eden mengkedepan perutnya..sgt x senonh...korang ade ke perut cmni..ingt laki x leh mngandung ke?haha118





&& hearts,♥;5:02 AM










♥ Profile



salam.....seorang wanita diterbitkan daripada rusuk lelaki, bukan dekat kepala untuk dijunjungi,bukan dekat bahu untuk membebani,bukan dekat lengan untuk dijulangi, bukan dekat jari untuk disakiti , bukan dekat pinggul untuk dihenyaki, bukan dekat lutut untuk ditindahi, bukan dekat kaki untuk ditunggangi, tetapi dekat pelusuk hati untuk dimulia, disayangi, dan dicintai
rindu bertaut.....janji termentrai......ukhwah terjalin......cinta hakiki bertaut......cinta pada yang menyangimu.....sesungguhnye cinta itu sentiasa memberi...
ms.fb.fs.twitter:fyfah94@yahoo.com

♥ Contact


hello kalau dah follow tolong bagitahu di shoutmix,akan follow kamu balik


♥ Tagboard


korang sorry kalau lmbt rep cmment..fyfah sbuk sgt2..masa x brapa bnyk..thanx ye:)

ShoutMix chat widget



♥ nuff


p/s:nuff fyfah memg suka tido..sila click f5:)


♥ Credits


Designer: CandyGirl
Inspirations : Eggiines
Backgrounds : Lovecandied
Cursors: Lovelycore
Others: Ms. SockPuppet