<body>
Sunday, December 6, 2009



yow2......20090623d0320090623d0320090623d0320090623d03
selamat wahai sekalian alam..selamt pagi...
seribu kemaapan ku junjung tok minx maap coz sudah berzaman tidak mengpost new entry..
lemak2 kemalasan sudah menguasai diri..
lpas ni kna masuk the biggest loser supaya nk hilangkan lemak2 kemalasan ni...29
weeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiii......617e374e28e1894afb5ac89119e23738

tiada kata seindah bicara nk ditaip atau disantap..
khilangan seribu idea bila jari menekan keyboard,,,sadvc
pdahal mlam tadi sebelum tido da prepare nk tulis ape....bila jari menyentuh keyboard trus lesap mcm puting beliung 2...th9
nway bru blik dari kampung....ary khamis ni balik lagy......
saje nk merelaxkan otak semntara tggu keputusan..
haih..gase cm nk luruh jantung yg sedap bila dicicah sambal belcan...109
gase mcm nk menjerit sampai ank tekak terkeluar...oh no


aku sgt jelez bila melihat budak spm sudah mengangkat bendera mereka..sebb da hampir ke garisan penamat untuk menghabiskan kertas mereka...
aku gase mcm nk ulang balik mase biar mereka jwab blik kertas 2..hahaha0db8b9cf311a78cd0f27b73713655b70

aku tidap pasti bila lagy aku rajin mengpost entry lagi...kalo akim bengang aku bingung...
huh~~~~~~~~
papepon tatap la gamba aku sementara menunggu aku menpost new entry..

taw la buruk..x yah la nk gelak..senyum cukup la..senyum i2 satu sedekah ye wahai cik abang dan cik kakak...ketawa pula satu ubat


10:wahai budak2 yg comel2 belaka..rajin2 la tekan nuff aku sampai die masuk hospital..i will hit ur back..maap kelewatan memblas kata2 yg sensasi gi2 di shoutmix..
sehinnga kite bertemu lagi


&& hearts,♥;5:54 PM










♥ Profile



salam.....seorang wanita diterbitkan daripada rusuk lelaki, bukan dekat kepala untuk dijunjungi,bukan dekat bahu untuk membebani,bukan dekat lengan untuk dijulangi, bukan dekat jari untuk disakiti , bukan dekat pinggul untuk dihenyaki, bukan dekat lutut untuk ditindahi, bukan dekat kaki untuk ditunggangi, tetapi dekat pelusuk hati untuk dimulia, disayangi, dan dicintai
rindu bertaut.....janji termentrai......ukhwah terjalin......cinta hakiki bertaut......cinta pada yang menyangimu.....sesungguhnye cinta itu sentiasa memberi...
ms.fb.fs.twitter:fyfah94@yahoo.com

♥ Contact


hello kalau dah follow tolong bagitahu di shoutmix,akan follow kamu balik


♥ Tagboard


korang sorry kalau lmbt rep cmment..fyfah sbuk sgt2..masa x brapa bnyk..thanx ye:)

ShoutMix chat widget



♥ nuff


p/s:nuff fyfah memg suka tido..sila click f5:)


♥ Credits


Designer: CandyGirl
Inspirations : Eggiines
Backgrounds : Lovecandied
Cursors: Lovelycore
Others: Ms. SockPuppet