<body>
Tuesday, September 8, 2009




asslammualaikum..
there...agak2 sekarang fyfah da boleh bernafas separuh lege sebb trial pmr sudah tamat hary ni..tapi skunk tgah menggigil nk mnggu keputusannya..
eh bkan menggigil je tapi gase mcm nk koma sebb pmr da x sampai sebulan..
saya ulang lagy x sampai sebulan..n0ktah!!!
sudahkah afifah bersedia?oh jgn tanye soalan i2..ini membtkan otak saye gase mcm nk terkeluar dari sarungnye..oh sgt2 takut la..





jadi dgn ini saya mengesahkn bahawa..


blog ini akan dibiarkan bersawang sampai saya tamat pmr..terima kasih..maaf ats segala kelambatan mengreply sgla di shoutmix..


slmat datang wahai spesies sgla bntang...blog ini akan menjadi milik anda sume bt semntara..

slamt mengenjoykan diri..


buku kte couple balik ye..awak tggu saye taw..t kte bersama semula,sehati sejiwa,sayang awak buku!!


p/s:eh 2 all bdak spm yg still trial,bdak yg ambk upsr n kekwan yg sebaya ngan saya nk mengambil pmr,gudluck..moge kamu sume dppt jwab!!do de besh






&& hearts,♥;12:41 AM










♥ Profile



salam.....seorang wanita diterbitkan daripada rusuk lelaki, bukan dekat kepala untuk dijunjungi,bukan dekat bahu untuk membebani,bukan dekat lengan untuk dijulangi, bukan dekat jari untuk disakiti , bukan dekat pinggul untuk dihenyaki, bukan dekat lutut untuk ditindahi, bukan dekat kaki untuk ditunggangi, tetapi dekat pelusuk hati untuk dimulia, disayangi, dan dicintai
rindu bertaut.....janji termentrai......ukhwah terjalin......cinta hakiki bertaut......cinta pada yang menyangimu.....sesungguhnye cinta itu sentiasa memberi...
ms.fb.fs.twitter:fyfah94@yahoo.com

♥ Contact


hello kalau dah follow tolong bagitahu di shoutmix,akan follow kamu balik


♥ Tagboard


korang sorry kalau lmbt rep cmment..fyfah sbuk sgt2..masa x brapa bnyk..thanx ye:)

ShoutMix chat widget



♥ nuff


p/s:nuff fyfah memg suka tido..sila click f5:)


♥ Credits


Designer: CandyGirl
Inspirations : Eggiines
Backgrounds : Lovecandied
Cursors: Lovelycore
Others: Ms. SockPuppet