<body>
Thursday, August 27, 2009



tolong,tolong,tolong
saya bukan along,saya cuma nk tolong

o.k ary ni nk mlangsaikan hutang piutang yg sudah lama tidak menjawab..sgt berdosa ye..
tag yg sudah berhabuk hary ini kte bersihkn dia..


Tag n award from little sys tyra


1.Siapakah kawan yang pertama sekali ketika anda buat blog ini??
alamak saya x ingt pulak da..lupe la..

2.Siapakah orang yang pertama sekali yang memberi anda award
ni lagy la tak ingt,x catat dlm buku pulak..haah

3.Siapakah orang yang terakhir yang membuat anda nangis
robiatul adawiyah,my bff

4.Apabila kamu berbuka puasa apa yang anda makan dahulu
kurma,coz nanty mama marah kalo x mkan kurma..uh~
5.Bila anda sedang berangan...siapa yang selalu gangu anda
family aku,aishh..x leh tgok owg sng..
6.Lagu yang terakhir yang anda dengar
lagu ape ar..opss..lupe maklumla da tua..hihi


7.Blog siapa yang terakhir anda melawat
blog adik tyka coz nk ambk tag ni..


8.Cerita yang terakhir anda tengok
ulat2 cinta
9.Novel yang paling anda gemari
bnyk sgt,x terkira but novel yg terakhir sekali bace cinta antara kita,so sweet


10.Anda hendak memberi awrd n tag ini kepade siapa
kepada sesape,seperti biasa sape rajin sila ambk,,jgan sgan2

13

tag from sys ery n sakakun

1. Nama-nama timangan anda
alamak mcm budak2 plak,tapi family aku pggil aku ipah,like opah..hahaha

2. Anda seorang yang??
kuat mkn tapi x gemuk2..
3. Insan teristimewa
my family,my frend n also him..hihi

4. Lagu kesukaan anda lagu?
ape soalan 2?sgt pelik..hahaah..sume lagu layan jnji syok didgr..
5. Makanan kesukaan anda
my mom la..sgt sedap...

6. Sikap yang buatkan anda stresss
ble owg marah x ten2 pasal n membebel x abis2...gase nk tercabut tlinga

7. Warna kesukaan??
pink,hitam,merah,biru sume la..

10. Tag 6 rakan anda
seperty biasa..



11
tag from nad


1. Link the person who tagged you.
2. Copy the image above, the rules and the questionnaire in this post
3. Post this in one or all of your blogs
4. Answer the four questions following these Rules
5. Recruit at least seven (7) friends on your Blog Roll by sharing this with them
6. Come back to BLoGGiSTa iNFo CoRNeR (PLEASE DO NOT CHANGE THIS LINK) at http://bloggistame.blogspot.com and leave the URL of your Post in order for you/your Blog to be added to the Master List
7. Have Fun!

Questions & Your Answer
1. The person who tagged you.
nad/cydot..oh kami ade talian darah..

2. His/her site's title and url...
♥heart
http://duniaku-kawanku.blogspot.com/
3. Date when you were tagged
♥ x ingt la pulak..dalm 2,3 hari lah jgak before tagged ni di jawab

4. Persons you tagged
no one..


o.k sudah terjawab sgala hutang piutang..finish yet..sape rajin sila ambk..tiada paksaan ye cik puan tuan sekalian30
5


&& hearts,♥;10:31 PM










♥ Profile



salam.....seorang wanita diterbitkan daripada rusuk lelaki, bukan dekat kepala untuk dijunjungi,bukan dekat bahu untuk membebani,bukan dekat lengan untuk dijulangi, bukan dekat jari untuk disakiti , bukan dekat pinggul untuk dihenyaki, bukan dekat lutut untuk ditindahi, bukan dekat kaki untuk ditunggangi, tetapi dekat pelusuk hati untuk dimulia, disayangi, dan dicintai
rindu bertaut.....janji termentrai......ukhwah terjalin......cinta hakiki bertaut......cinta pada yang menyangimu.....sesungguhnye cinta itu sentiasa memberi...
ms.fb.fs.twitter:fyfah94@yahoo.com

♥ Contact


hello kalau dah follow tolong bagitahu di shoutmix,akan follow kamu balik


♥ Tagboard


korang sorry kalau lmbt rep cmment..fyfah sbuk sgt2..masa x brapa bnyk..thanx ye:)

ShoutMix chat widget



♥ nuff


p/s:nuff fyfah memg suka tido..sila click f5:)


♥ Credits


Designer: CandyGirl
Inspirations : Eggiines
Backgrounds : Lovecandied
Cursors: Lovelycore
Others: Ms. SockPuppet