<body>
Monday, August 24, 2009






26
uit jangan bergerak,..saya polis..anda didapati telah membace entry ini tanpa izin..ahaah
27
ape da jadi?mereng ke..koya kot(sudah pndai ckp trengganu)22
o.k actually sekrang ni kna tolong mama mask di dapur..
tapi kaki sgt la lnguh..don noe..60
mcm kna lari 100km..
tipu2..mungkin sepak dinding kot tadi..ganaz..ahaha
o.k2..kte ke main tpic..
actually fyfah suke sgt baby alive..
ala yg slalu kuar kt iklan yg mcm baby btul2 2...sgt2 mngidamkannnye..
x plik kan?memg pncinta bayi..28
ahahaah..
but mama x bagi..mama ckp like kids n kalo nk sgt kwin je(ad sape2 sudi nk married me)
oh..mama sampai ke si2 plak..i juz want 2 take care of it..68
mne taw it can be pendengar yg stia saat mluahkn kata2..ececeh..sgt gdik,..
o.k..harap one day dpt jugak..hihihi..mau tgk my baby akn dtg..see

see comel kan..sgt62 geram..8grrrr..



p/s:mama i want,babh can u give me that?uhh~15


&& hearts,♥;2:34 AM










♥ Profile



salam.....seorang wanita diterbitkan daripada rusuk lelaki, bukan dekat kepala untuk dijunjungi,bukan dekat bahu untuk membebani,bukan dekat lengan untuk dijulangi, bukan dekat jari untuk disakiti , bukan dekat pinggul untuk dihenyaki, bukan dekat lutut untuk ditindahi, bukan dekat kaki untuk ditunggangi, tetapi dekat pelusuk hati untuk dimulia, disayangi, dan dicintai
rindu bertaut.....janji termentrai......ukhwah terjalin......cinta hakiki bertaut......cinta pada yang menyangimu.....sesungguhnye cinta itu sentiasa memberi...
ms.fb.fs.twitter:fyfah94@yahoo.com

♥ Contact


hello kalau dah follow tolong bagitahu di shoutmix,akan follow kamu balik


♥ Tagboard


korang sorry kalau lmbt rep cmment..fyfah sbuk sgt2..masa x brapa bnyk..thanx ye:)

ShoutMix chat widget



♥ nuff


p/s:nuff fyfah memg suka tido..sila click f5:)


♥ Credits


Designer: CandyGirl
Inspirations : Eggiines
Backgrounds : Lovecandied
Cursors: Lovelycore
Others: Ms. SockPuppet