<body>
Saturday, July 4, 2009




26 huhuhuhu,da lama tdak mengupdate blog,makin usang blog aku dgn semut,kerengga n skaum dgnnya..
hey kamoo,sht?hope kowang shat..
blog aku cm kurang shat,dgr die mcm batuk jerrr(errr?merapu)
o.k2 stop it,berbalik kepada certanya,
smalm imah datng(kwan dkt kampung.,bff)
dgn family die,coz nk dftar abg die kt uitm,
n her mother asks me to follow them pegi marang,umah kakak nurul(kakak ipar imah)
so aku pon aku la,open je..
dush,
umah kakk die dkt dgn pntai,boleh mandi..suke2..
so esknye kteowg brendam..
muke da itam mcm arang da..
tolong2..
sumpah snok glew..
air glew msin lol...knyang minum air masin je..hahaha
sdh je kt dungun ni x leh mndi pntai die..nanti mati..owh..
sugguh menyedihkan..
n x smpat nk berkayak,air glew pasang....
o.k stop kt sni,tata..actually gamba x bnyk pon,skit je..

ni time bt little mermaid kat ijah..huhuhu
yang ni sumpah lame glew nk tggu die tgkap,berjanggut aku tunggu,muke hudoh,juz ignore32
5


&& hearts,♥;6:06 AM










♥ Profile



salam.....seorang wanita diterbitkan daripada rusuk lelaki, bukan dekat kepala untuk dijunjungi,bukan dekat bahu untuk membebani,bukan dekat lengan untuk dijulangi, bukan dekat jari untuk disakiti , bukan dekat pinggul untuk dihenyaki, bukan dekat lutut untuk ditindahi, bukan dekat kaki untuk ditunggangi, tetapi dekat pelusuk hati untuk dimulia, disayangi, dan dicintai
rindu bertaut.....janji termentrai......ukhwah terjalin......cinta hakiki bertaut......cinta pada yang menyangimu.....sesungguhnye cinta itu sentiasa memberi...
ms.fb.fs.twitter:fyfah94@yahoo.com

♥ Contact


hello kalau dah follow tolong bagitahu di shoutmix,akan follow kamu balik


♥ Tagboard


korang sorry kalau lmbt rep cmment..fyfah sbuk sgt2..masa x brapa bnyk..thanx ye:)

ShoutMix chat widget



♥ nuff


p/s:nuff fyfah memg suka tido..sila click f5:)


♥ Credits


Designer: CandyGirl
Inspirations : Eggiines
Backgrounds : Lovecandied
Cursors: Lovelycore
Others: Ms. SockPuppet