<body>
Sunday, June 28, 2009



JOM GEGAR MYSPACE/FACEBOOK/FRIENDSTER/TAGGED/BLOG/HI5 DAN LAIN-LAIN.JOIN BISNES NI.SENANG GILER BUAT DUIT!!


KLIK SEKARANG!!MEMANG BOLEH BUAT DUIT SENANG SANGAT!!
PERCUMA SOFTWARE ADOBE PHOTOSHOP CS FULL UPGRADE!!

jom kte join ramai2..cume sng saje..
x pyah susah2..juz pomote link kowang,if ade owg msuk bwah kowang,kowang akn dapt untungnya..






see this click there



cube kwang check testimoni dbwah,lihat brape owang yg sudah berjaya,kowang bila lagi?testimoni 2 sumenye bnar,bukaan rekaan o.k..msih x percaya lagi,comment ni fyfah ambik dari ms yg punya mstunai.ini bukti tok kowang..

what they say?
















aik,x kan tgk je,,jgn tggu lame2....
sape nk join leave a comment pleze:)

4

Labels:



&& hearts,♥;1:30 AM










♥ Profile



salam.....seorang wanita diterbitkan daripada rusuk lelaki, bukan dekat kepala untuk dijunjungi,bukan dekat bahu untuk membebani,bukan dekat lengan untuk dijulangi, bukan dekat jari untuk disakiti , bukan dekat pinggul untuk dihenyaki, bukan dekat lutut untuk ditindahi, bukan dekat kaki untuk ditunggangi, tetapi dekat pelusuk hati untuk dimulia, disayangi, dan dicintai
rindu bertaut.....janji termentrai......ukhwah terjalin......cinta hakiki bertaut......cinta pada yang menyangimu.....sesungguhnye cinta itu sentiasa memberi...
ms.fb.fs.twitter:fyfah94@yahoo.com

♥ Contact


hello kalau dah follow tolong bagitahu di shoutmix,akan follow kamu balik


♥ Tagboard


korang sorry kalau lmbt rep cmment..fyfah sbuk sgt2..masa x brapa bnyk..thanx ye:)

ShoutMix chat widget



♥ nuff


p/s:nuff fyfah memg suka tido..sila click f5:)


♥ Credits


Designer: CandyGirl
Inspirations : Eggiines
Backgrounds : Lovecandied
Cursors: Lovelycore
Others: Ms. SockPuppet