<body>
Saturday, May 23, 2009





8

andai hidup ni bisa dilakar..
akanku lakar ia seperti pelangi..31
sebab die warna warni..
tapi setiap ape yg kite lakukan ni terbatas kan..
andai aku ada kuasa seperti doraemon..
akan ku lakukan berbagai2 perkara di dunia ini...
biar dia selalu indah secantik pelangi...



oh..
kawan2 slalu ckap..
eh fyfah knape kau slalu18..hidup kau happy go lucky...
asyik2 senyum.58.bhagianye idup kau...
oh i2 hanya kate2 mereka....
mereka x pernah mendalami hati ini..36
yerh...deep in my heart tiada sape yg taw..
tuhan je yg taw...
x bisa ditafsirkan..
try 2 smile even it so hard24

20maybe mcm ni la kot dlm hati aku..ahhhhaha..
da mengarut...22
maybe btol kte kwan aku..setiap ape yg berlaku mesti ade hikmahnye..
x mgkin setiap masa nk bhagia je...
mesti ade sakitnye jgakkan..
69 wif my life..
even x happy find NOTHER WAY 2 MAKE IT COLOURFUL N HAPPY5

p/s:apekah jiwang bebeno72,

57


2


&& hearts,♥;12:59 AM










♥ Profile



salam.....seorang wanita diterbitkan daripada rusuk lelaki, bukan dekat kepala untuk dijunjungi,bukan dekat bahu untuk membebani,bukan dekat lengan untuk dijulangi, bukan dekat jari untuk disakiti , bukan dekat pinggul untuk dihenyaki, bukan dekat lutut untuk ditindahi, bukan dekat kaki untuk ditunggangi, tetapi dekat pelusuk hati untuk dimulia, disayangi, dan dicintai
rindu bertaut.....janji termentrai......ukhwah terjalin......cinta hakiki bertaut......cinta pada yang menyangimu.....sesungguhnye cinta itu sentiasa memberi...
ms.fb.fs.twitter:fyfah94@yahoo.com

♥ Contact


hello kalau dah follow tolong bagitahu di shoutmix,akan follow kamu balik


♥ Tagboard


korang sorry kalau lmbt rep cmment..fyfah sbuk sgt2..masa x brapa bnyk..thanx ye:)

ShoutMix chat widget



♥ nuff


p/s:nuff fyfah memg suka tido..sila click f5:)


♥ Credits


Designer: CandyGirl
Inspirations : Eggiines
Backgrounds : Lovecandied
Cursors: Lovelycore
Others: Ms. SockPuppet