<body>
Tuesday, March 3, 2009



Broken Heart Myspace Comments


apa perasaan kowang kalo bf/gf kowang x cntact kowang lgsung??
n den ble kowang bge msj die x blas??
mest skitkn...
skitnye....m:
mcm kna cucuk x pon ditoreh2 dgn pisau...:#1:
mcm 2 la perasaan aku skunk:simerah12:
ap yg ptt aku buat ar...
aku nk ckp dgn die...
tpi..
tataw knpe...
kekuatan dlm dri aku x ckup nk tpn die lpas 2 nk ckap2 dgn die...
omg!!!!!!!!!!!!
ptt ke aku bertahan dgn je dgn die???
or msj die ckp yg aku nk putus dgn die??
aku confius glew...
tataw nk bt ap..
:#13: me21



&& hearts,♥;11:16 PM










♥ Profile



salam.....seorang wanita diterbitkan daripada rusuk lelaki, bukan dekat kepala untuk dijunjungi,bukan dekat bahu untuk membebani,bukan dekat lengan untuk dijulangi, bukan dekat jari untuk disakiti , bukan dekat pinggul untuk dihenyaki, bukan dekat lutut untuk ditindahi, bukan dekat kaki untuk ditunggangi, tetapi dekat pelusuk hati untuk dimulia, disayangi, dan dicintai
rindu bertaut.....janji termentrai......ukhwah terjalin......cinta hakiki bertaut......cinta pada yang menyangimu.....sesungguhnye cinta itu sentiasa memberi...
ms.fb.fs.twitter:fyfah94@yahoo.com

♥ Contact


hello kalau dah follow tolong bagitahu di shoutmix,akan follow kamu balik


♥ Tagboard


korang sorry kalau lmbt rep cmment..fyfah sbuk sgt2..masa x brapa bnyk..thanx ye:)

ShoutMix chat widget



♥ nuff


p/s:nuff fyfah memg suka tido..sila click f5:)


♥ Credits


Designer: CandyGirl
Inspirations : Eggiines
Backgrounds : Lovecandied
Cursors: Lovelycore
Others: Ms. SockPuppet