<body>
Friday, March 27, 2009




adik...
bleh x kau cpt sembuh....
secept yg mungkin...
gase nk cekik2 kau..
sbb kau akk x dpt nk g kuantan..
arghhhhhhhhhhh...
actually adik aku die skit gigi..
nmke die jdi bengkak cm roti arab..
ahahhaha..
ni gara2 ske mkn coklat la...
kan da gigi skit..
to mama:
happy berfday yg ke 40...oh..mama da tua..hahha..mge dpnjangkan umo+murah rezeki taw...
ipah nk minx maap coz ipah memg bnyk wat salh kt mama n mlawan ckp mama..2 la sape swuh mama membebel x abis2..bak kate abah..cm mult itik..ahhaha..ipah x ckap..babah yg ckp k..
may allah bless u..syg mama sgt2,..ur de best ever mom in de world...

2 wan..thanx bge ni k...cantik o.k...thanx you so much..


&& hearts,♥;8:12 PM










♥ Profile



salam.....seorang wanita diterbitkan daripada rusuk lelaki, bukan dekat kepala untuk dijunjungi,bukan dekat bahu untuk membebani,bukan dekat lengan untuk dijulangi, bukan dekat jari untuk disakiti , bukan dekat pinggul untuk dihenyaki, bukan dekat lutut untuk ditindahi, bukan dekat kaki untuk ditunggangi, tetapi dekat pelusuk hati untuk dimulia, disayangi, dan dicintai
rindu bertaut.....janji termentrai......ukhwah terjalin......cinta hakiki bertaut......cinta pada yang menyangimu.....sesungguhnye cinta itu sentiasa memberi...
ms.fb.fs.twitter:fyfah94@yahoo.com

♥ Contact


hello kalau dah follow tolong bagitahu di shoutmix,akan follow kamu balik


♥ Tagboard


korang sorry kalau lmbt rep cmment..fyfah sbuk sgt2..masa x brapa bnyk..thanx ye:)

ShoutMix chat widget



♥ nuff


p/s:nuff fyfah memg suka tido..sila click f5:)


♥ Credits


Designer: CandyGirl
Inspirations : Eggiines
Backgrounds : Lovecandied
Cursors: Lovelycore
Others: Ms. SockPuppet