<body>
Saturday, March 14, 2009




hujan rintik2..
air bergelombang..
mama bage seposen..
papa bge seposen..
jdi dua posen..

erwwwwwwwww......
mcm 2 ke lagu 2...?
lpe la...
ahhah..
actually kalo kowang still ingt..
lagu ni mse kecik2 slalu dinyanyikan an?
btol x??

abaikan.........

rain...
rain..
now rain is coming....

oh.....
skunk hujan la....
lebat glew2....
nk keluar pon x bleh....
terperap je dlm rumah..
since smalam..
tpi..
kalo ujan2 ni.
yg pling besh kte belayar di beradu..
smbil mimpikan putera raja dtg melamar kita(angan2 jerp)
hahhhaa..
aku mau mandi ujan boleh??
nk mandi ujan sambil brenang dkt ats jalan.....
wahhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!
beshnye..
mest owg pkir aku da gila+mereka mgkin anta aku ke wad skit mental..
hahhaa..
yg penting........
aku nk mandi ujan sambil menari lgu dangdut!!!!!!!!!!!!!!
ahaha


&& hearts,♥;10:01 PM










♥ Profile



salam.....seorang wanita diterbitkan daripada rusuk lelaki, bukan dekat kepala untuk dijunjungi,bukan dekat bahu untuk membebani,bukan dekat lengan untuk dijulangi, bukan dekat jari untuk disakiti , bukan dekat pinggul untuk dihenyaki, bukan dekat lutut untuk ditindahi, bukan dekat kaki untuk ditunggangi, tetapi dekat pelusuk hati untuk dimulia, disayangi, dan dicintai
rindu bertaut.....janji termentrai......ukhwah terjalin......cinta hakiki bertaut......cinta pada yang menyangimu.....sesungguhnye cinta itu sentiasa memberi...
ms.fb.fs.twitter:fyfah94@yahoo.com

♥ Contact


hello kalau dah follow tolong bagitahu di shoutmix,akan follow kamu balik


♥ Tagboard


korang sorry kalau lmbt rep cmment..fyfah sbuk sgt2..masa x brapa bnyk..thanx ye:)

ShoutMix chat widget



♥ nuff


p/s:nuff fyfah memg suka tido..sila click f5:)


♥ Credits


Designer: CandyGirl
Inspirations : Eggiines
Backgrounds : Lovecandied
Cursors: Lovelycore
Others: Ms. SockPuppet