<body>
Tuesday, March 17, 2009



tolong,tolong....

bila suara yg cumil ni ingin meminta tolong...
bantulah si dia...
hihihim:
merapu kejap@sengihnampakgigi
hey kowang...
fyfah nk minx tlong ni...@satu
sape yg sudi tlong bantu..
sape yg x sudi tape..23
cmni..
kan sesetgah emoticon die download x yah gne grease monkey kan..:terbang:
so die download cm2 je...
da 2 cmne kalo nk gne die ye?
sape leh tlong..
tlong taw...
i hopee..

thanx kowang...m:


&& hearts,♥;10:24 PM










♥ Profile



salam.....seorang wanita diterbitkan daripada rusuk lelaki, bukan dekat kepala untuk dijunjungi,bukan dekat bahu untuk membebani,bukan dekat lengan untuk dijulangi, bukan dekat jari untuk disakiti , bukan dekat pinggul untuk dihenyaki, bukan dekat lutut untuk ditindahi, bukan dekat kaki untuk ditunggangi, tetapi dekat pelusuk hati untuk dimulia, disayangi, dan dicintai
rindu bertaut.....janji termentrai......ukhwah terjalin......cinta hakiki bertaut......cinta pada yang menyangimu.....sesungguhnye cinta itu sentiasa memberi...
ms.fb.fs.twitter:fyfah94@yahoo.com

♥ Contact


hello kalau dah follow tolong bagitahu di shoutmix,akan follow kamu balik


♥ Tagboard


korang sorry kalau lmbt rep cmment..fyfah sbuk sgt2..masa x brapa bnyk..thanx ye:)

ShoutMix chat widget



♥ nuff


p/s:nuff fyfah memg suka tido..sila click f5:)


♥ Credits


Designer: CandyGirl
Inspirations : Eggiines
Backgrounds : Lovecandied
Cursors: Lovelycore
Others: Ms. SockPuppet