<body>
Tuesday, March 3, 2009







hye syags!!!!
shat x?
hope shat2 k34
waaaaaaaa..
today fyfah cti...
seluruh trengganu cuti..
fyfah pon tataw sbb pe cti..
tak ingt ouh..
hahaha:terbang:
but...
cuti yg membosankan...
shari je...:#27:
bge la lma bulan ke stahun ke(ish x bersyukur sgguh aku ni)m:
cti yg pnuh dgn keje sek...
bertimbun2....
adoi....
homework2...
ble kau nk jauh dri hidup aku23
fenatttt o.k21
papepon..
slamat bercuti kpada seluruh warga terengganu yerh!!


&& hearts,♥;6:23 PM










♥ Profile



salam.....seorang wanita diterbitkan daripada rusuk lelaki, bukan dekat kepala untuk dijunjungi,bukan dekat bahu untuk membebani,bukan dekat lengan untuk dijulangi, bukan dekat jari untuk disakiti , bukan dekat pinggul untuk dihenyaki, bukan dekat lutut untuk ditindahi, bukan dekat kaki untuk ditunggangi, tetapi dekat pelusuk hati untuk dimulia, disayangi, dan dicintai
rindu bertaut.....janji termentrai......ukhwah terjalin......cinta hakiki bertaut......cinta pada yang menyangimu.....sesungguhnye cinta itu sentiasa memberi...
ms.fb.fs.twitter:fyfah94@yahoo.com

♥ Contact


hello kalau dah follow tolong bagitahu di shoutmix,akan follow kamu balik


♥ Tagboard


korang sorry kalau lmbt rep cmment..fyfah sbuk sgt2..masa x brapa bnyk..thanx ye:)

ShoutMix chat widget



♥ nuff


p/s:nuff fyfah memg suka tido..sila click f5:)


♥ Credits


Designer: CandyGirl
Inspirations : Eggiines
Backgrounds : Lovecandied
Cursors: Lovelycore
Others: Ms. SockPuppet