<body>
Tuesday, February 24, 2009



hey....stelah lme x kna tagged now kna tagged oleh sis zatie..akhrnye berjaya gak jawb..sorry late yerhm:


7 CIRI-CIRI WANITA/LELAKI IDAMAN ANDA:#22:
  • baik
  • pham aku
  • care tntg aku
  • x hot tempered
  • penyayang
  • ada pndidikan agama
  • berbudi bahasa n pndai hormat owg
  • jujur n setia
7 ORANG YANG ANDA PERNAH MINATI SEPANJANG HIDUP

  • ermmm
  • tak ingt la
  • name dieowg
  • tpi stu je
  • noor syawal bin hassian(now die bf aku)hahha
  • 7 PERASAAN SEKIRANYA KELUAR DENGAN ORANG YANG ANDA MINATI :#23:
  • gembira
  • malu
  • bahagia
  • terharu
  • lpas 2 cm senyum2 kambing...hahha
  • asyik2 nk bela tudung je
  • n gase cm nk lompat2..bleh?haha
-7 TEMPAT ISTIMEWA YANG INGIN DILAWATI BERSAMA PASANGAN
  • austalia
  • bali
  • dkt pantai
  • hutan belantara..hhaha
  • jepun
  • gaza(nk ajak die slmtkn tmpt 2)hhaha
  • mane2 aje..x ksah pon
-7 TEMPAT ISTIMEWA YANG INGIN DILAWATI BERSAMA PASANGAN
  • kasih syang
  • kejujuran
  • kesetiaan
  • ap yup..
  • ank ptung spongebob!!
  • lagi2
  • jam
7 TAJUK LAGU YANG AKAN ANDA NYANYIKAN UNTUK PASANGAN
  • ntah la
  • x mngin
  • nyanyi kt die
  • segan2 sgt2
  • kang x pasl2
  • kna kutuk
  • mlu oh31
7 RAKAN YANG ANDA AKAN TAG
  • sesape
  • yg baik hati
  • silalah jawab
  • jgan
  • mlu2
  • n sgan2 ye
  • x perlu dibayar pon@kening


&& hearts,♥;11:10 PM










♥ Profile



salam.....seorang wanita diterbitkan daripada rusuk lelaki, bukan dekat kepala untuk dijunjungi,bukan dekat bahu untuk membebani,bukan dekat lengan untuk dijulangi, bukan dekat jari untuk disakiti , bukan dekat pinggul untuk dihenyaki, bukan dekat lutut untuk ditindahi, bukan dekat kaki untuk ditunggangi, tetapi dekat pelusuk hati untuk dimulia, disayangi, dan dicintai
rindu bertaut.....janji termentrai......ukhwah terjalin......cinta hakiki bertaut......cinta pada yang menyangimu.....sesungguhnye cinta itu sentiasa memberi...
ms.fb.fs.twitter:fyfah94@yahoo.com

♥ Contact


hello kalau dah follow tolong bagitahu di shoutmix,akan follow kamu balik


♥ Tagboard


korang sorry kalau lmbt rep cmment..fyfah sbuk sgt2..masa x brapa bnyk..thanx ye:)

ShoutMix chat widget



♥ nuff


p/s:nuff fyfah memg suka tido..sila click f5:)


♥ Credits


Designer: CandyGirl
Inspirations : Eggiines
Backgrounds : Lovecandied
Cursors: Lovelycore
Others: Ms. SockPuppet