<body>
Sunday, February 15, 2009



aku...
aku rndukan semenye...@cinta
all my memory at perak..
sumpah rndu glew..
sumenye da brubah skunk..
cara idup aku..:pandacloud_04::pandacloud_04:
bleh dkatan sumenye brubah..
dgn dri2 aku pon da brubah..
dlu2...
ary2 aku g sek dgn uda..tpi skunk da x da..:pandacloud_08:.
memg dlu sumenye uda,uda,uda..
kalo x de uda memg x lengkap dlam idup aku..
rndu nk share prob dgn die,ktawa,gossips n mcm2 agy..
tpi ble?:pandacloud_03:
arap2 still ad ruang tok aku brsama dgn uda semula..
aku pkir if aku pndah o.k je.
tpi..
bkan o.k but k.o..
nyesal o.k aku pndah..
sgt2 mnyesal..:#15:
n pling aku sdh..
last day aku nk pndah..x dpt jmpe die..glew2 sedih la..:terbang:
ntah ble aku dpt jmpe die agy.....
arap still ad rezeki la:terbang::terbang:
wei korang...
aku da cube nk biasakan dri kt sni..
da beminggu2 aku cbe...
but x bleh...
aku rase memg x bleh..
tataw knpe..
aku Arap ada keajaiban stu ary nantm:..
keajaiban i really need u34


p/s:uda ak rindu ko la31


&& hearts,♥;11:41 PM










♥ Profile



salam.....seorang wanita diterbitkan daripada rusuk lelaki, bukan dekat kepala untuk dijunjungi,bukan dekat bahu untuk membebani,bukan dekat lengan untuk dijulangi, bukan dekat jari untuk disakiti , bukan dekat pinggul untuk dihenyaki, bukan dekat lutut untuk ditindahi, bukan dekat kaki untuk ditunggangi, tetapi dekat pelusuk hati untuk dimulia, disayangi, dan dicintai
rindu bertaut.....janji termentrai......ukhwah terjalin......cinta hakiki bertaut......cinta pada yang menyangimu.....sesungguhnye cinta itu sentiasa memberi...
ms.fb.fs.twitter:fyfah94@yahoo.com

♥ Contact


hello kalau dah follow tolong bagitahu di shoutmix,akan follow kamu balik


♥ Tagboard


korang sorry kalau lmbt rep cmment..fyfah sbuk sgt2..masa x brapa bnyk..thanx ye:)

ShoutMix chat widget



♥ nuff


p/s:nuff fyfah memg suka tido..sila click f5:)


♥ Credits


Designer: CandyGirl
Inspirations : Eggiines
Backgrounds : Lovecandied
Cursors: Lovelycore
Others: Ms. SockPuppet