<body>
Wednesday, February 18, 2009




hei kowang pe habaq22
today kan fyfah g pntai la..
g kelah dgn family fyfah..:#34:
actually first2 memg mlas coz ngantok sgt2..
n den babah grak fyfah trus trjage...
pntai 2 cntik sgt...20
tpi syg nye x leh mandi..:terbang:
n umah fyfah dkt dgn pntai..
n sek fyfah skunk ni dpn pndai je..
t fyfah jdi owg pntai la(adeke?):#26:
hahahhaa..
papepon tadi sempt la release tension n tngkn ox..17
n kt si2 ramai org memancing la..
sonok ke memancing...
fyfah pnah memancing mse fyfah duk perak dlu..dkt umah fyfah dlu ad kolam..kt si2 fyfah slalu mancing ngan kawan2 fyfah..m:
tpi ikan ketot2 je..25
terbantuk ke..
hahhaha...
k la...
tatam:
:#28::#28::#28:


&& hearts,♥;5:53 AM










♥ Profile



salam.....seorang wanita diterbitkan daripada rusuk lelaki, bukan dekat kepala untuk dijunjungi,bukan dekat bahu untuk membebani,bukan dekat lengan untuk dijulangi, bukan dekat jari untuk disakiti , bukan dekat pinggul untuk dihenyaki, bukan dekat lutut untuk ditindahi, bukan dekat kaki untuk ditunggangi, tetapi dekat pelusuk hati untuk dimulia, disayangi, dan dicintai
rindu bertaut.....janji termentrai......ukhwah terjalin......cinta hakiki bertaut......cinta pada yang menyangimu.....sesungguhnye cinta itu sentiasa memberi...
ms.fb.fs.twitter:fyfah94@yahoo.com

♥ Contact


hello kalau dah follow tolong bagitahu di shoutmix,akan follow kamu balik


♥ Tagboard


korang sorry kalau lmbt rep cmment..fyfah sbuk sgt2..masa x brapa bnyk..thanx ye:)

ShoutMix chat widget



♥ nuff


p/s:nuff fyfah memg suka tido..sila click f5:)


♥ Credits


Designer: CandyGirl
Inspirations : Eggiines
Backgrounds : Lovecandied
Cursors: Lovelycore
Others: Ms. SockPuppet