<body>
Monday, January 5, 2009



eh2..
aku tgkkan kbnyakan blogger2 bnyak wt post tntg first skul an??
aku pon nk wt jgak la..kui3m:..
ermmm...
gase2nye cm bese je first day skul taun ni..
tpi agak sdih la..
coz sebulan je skul kt si2:#12:
t da x leh glak2,ngis2..menjert2 sumenye la dgn dieowg..
waaaaaaaaaaaaaaaaaa...
nk ngis:simerah9:
weh..
x lgkap aku sek taun ni tnpa kwan2 aku..
syira n dora..
rndu dieowg..
sgt2..
tape2..
ary ni kteowg da start blaja da..
kna struggle glew2 for pmr..
chaiyok2..
pray for me k:#5:

out~


&& hearts,♥;4:53 AM










♥ Profile



salam.....seorang wanita diterbitkan daripada rusuk lelaki, bukan dekat kepala untuk dijunjungi,bukan dekat bahu untuk membebani,bukan dekat lengan untuk dijulangi, bukan dekat jari untuk disakiti , bukan dekat pinggul untuk dihenyaki, bukan dekat lutut untuk ditindahi, bukan dekat kaki untuk ditunggangi, tetapi dekat pelusuk hati untuk dimulia, disayangi, dan dicintai
rindu bertaut.....janji termentrai......ukhwah terjalin......cinta hakiki bertaut......cinta pada yang menyangimu.....sesungguhnye cinta itu sentiasa memberi...
ms.fb.fs.twitter:fyfah94@yahoo.com

♥ Contact


hello kalau dah follow tolong bagitahu di shoutmix,akan follow kamu balik


♥ Tagboard


korang sorry kalau lmbt rep cmment..fyfah sbuk sgt2..masa x brapa bnyk..thanx ye:)

ShoutMix chat widget



♥ nuff


p/s:nuff fyfah memg suka tido..sila click f5:)


♥ Credits


Designer: CandyGirl
Inspirations : Eggiines
Backgrounds : Lovecandied
Cursors: Lovelycore
Others: Ms. SockPuppet