<body>
Thursday, December 18, 2008



tagged from qira:)


1) poskan gambar 4 orang yg anda rasa mukanya photogenik
2) perkenalkan mereka / link dan kenapa korg rasa mereka photogenik
3) tag 10 orang. haha up cket :D




ha firstly..ni fathin edora..die beshfwen aku...die comel aku..syg ko:)





second:nme die robitul adwiyah..die jga beshfwen aku..kteowg memg skepla..pntang jmpe camera..sure tgkap gamba je keje..ahah..die cntik kan:)
third:beshfwen aku gak..nme die nur syahirah..die ske buli aku.haha..die cantik kan..
ha.lastly..nme die nurfaradila..kwan skelas aku n kwan kt fs aku..die comel kan..
fyfah nk tagged
sesape je kalo ajin jwab..jwab la k:)


&& hearts,♥;10:13 PM










♥ Profile



salam.....seorang wanita diterbitkan daripada rusuk lelaki, bukan dekat kepala untuk dijunjungi,bukan dekat bahu untuk membebani,bukan dekat lengan untuk dijulangi, bukan dekat jari untuk disakiti , bukan dekat pinggul untuk dihenyaki, bukan dekat lutut untuk ditindahi, bukan dekat kaki untuk ditunggangi, tetapi dekat pelusuk hati untuk dimulia, disayangi, dan dicintai
rindu bertaut.....janji termentrai......ukhwah terjalin......cinta hakiki bertaut......cinta pada yang menyangimu.....sesungguhnye cinta itu sentiasa memberi...
ms.fb.fs.twitter:fyfah94@yahoo.com

♥ Contact


hello kalau dah follow tolong bagitahu di shoutmix,akan follow kamu balik


♥ Tagboard


korang sorry kalau lmbt rep cmment..fyfah sbuk sgt2..masa x brapa bnyk..thanx ye:)

ShoutMix chat widget



♥ nuff


p/s:nuff fyfah memg suka tido..sila click f5:)


♥ Credits


Designer: CandyGirl
Inspirations : Eggiines
Backgrounds : Lovecandied
Cursors: Lovelycore
Others: Ms. SockPuppet