<body>
Friday, December 19, 2008




apakah benda diatas22
i2 lah nmenye tikus...
perosak seluruh alam.....
erghhhhhhhhhhh!!!!!!
hate rat damn2 much...
makluk perosak....
korang taw..
umah aku x pnah dimasuki tkus...
ni first time...
gara2 adik aku la.......
die g bli mainan tikus..
x smpe bebrape ary ada sekor tkus masuk dlm rumah aku..
agk besar la jgak..
besar penumbuk adik aku..
erghhh..
menggelikan......
selamba je die nk buang najis2 die di mrata tmpat.
abis brang2 dlm m: fyfah dgigitnye......
tpi2..
after babah fyfah die bli racun tkus.
tade plak die dlm umah fyfah.......
ha.....
padan mke ko....4
geramnye13........
17(senyum lebar)

stop at diz.......
tatam:



&& hearts,♥;10:57 PM










♥ Profile



salam.....seorang wanita diterbitkan daripada rusuk lelaki, bukan dekat kepala untuk dijunjungi,bukan dekat bahu untuk membebani,bukan dekat lengan untuk dijulangi, bukan dekat jari untuk disakiti , bukan dekat pinggul untuk dihenyaki, bukan dekat lutut untuk ditindahi, bukan dekat kaki untuk ditunggangi, tetapi dekat pelusuk hati untuk dimulia, disayangi, dan dicintai
rindu bertaut.....janji termentrai......ukhwah terjalin......cinta hakiki bertaut......cinta pada yang menyangimu.....sesungguhnye cinta itu sentiasa memberi...
ms.fb.fs.twitter:fyfah94@yahoo.com

♥ Contact


hello kalau dah follow tolong bagitahu di shoutmix,akan follow kamu balik


♥ Tagboard


korang sorry kalau lmbt rep cmment..fyfah sbuk sgt2..masa x brapa bnyk..thanx ye:)

ShoutMix chat widget



♥ nuff


p/s:nuff fyfah memg suka tido..sila click f5:)


♥ Credits


Designer: CandyGirl
Inspirations : Eggiines
Backgrounds : Lovecandied
Cursors: Lovelycore
Others: Ms. SockPuppet