<body>
Monday, December 1, 2008



ha,kali ni fyfah ditag oleh nad..ary ni bwu jwab..sorry lmbt jwab ye:)
1. 7 Fakta tentang aku

  • suke senyum sowg2 ble trngtkn bnda yg funny
  • suke mngis,tiap2 ary mest mngis:pandacloud_10:
  • sgt2 snsitif,jwa aku mudah trsentuh..hihihi
  • cemburu bute..tpi2 x ske tnjuk kt owg@senyumkenyit
  • happy2 go lucky
  • ske nyanyi ble di dlm bilik air
  • seorg yg pemaaf



2. 7 Perkara menakutkan aku di dunia

  • takut nk ambk pmr
  • tkut dgn allah
  • tkut dgn kiamat
  • tkut dgn gempa bumi
  • tkut hlang owg yg kte syg
  • tkut owg ksygn kte tggl kte
  • tkut terlebih tggi n kurus


3. 7 Lagu buat masa sekarang

  • layan je sume lgu..jnji njoy

4. 7 Perkara yang selalu disebut

  • nyot2
  • astagfirullah
  • alhamdulilah
  • menyut gle
  • lapa la plak
  • hi
  • hahaha




5. 7 Perkara yang amat bernilai
  • family
  • fwen
  • him
  • hp
  • ic
  • myself
  • money


6. 7 Pertama kali dalam hidup aku

  • pertama kali tgk keindahan alam
  • pertama kali mkn n minum
  • pertama kali dgr azan
  • pertama kli pergi langkawi
  • pertama kali mandi
  • pertama kali tgk tv
  • pertama kali maen mercun

7. 7 org bertuah sambung tag ini
  • sape2 yg ajin..
  • jwab la tag ni..
  • jgn segan2..
  • wat la cm umah sndiri..hihihi@gila


&& hearts,♥;11:43 PM










♥ Profile



salam.....seorang wanita diterbitkan daripada rusuk lelaki, bukan dekat kepala untuk dijunjungi,bukan dekat bahu untuk membebani,bukan dekat lengan untuk dijulangi, bukan dekat jari untuk disakiti , bukan dekat pinggul untuk dihenyaki, bukan dekat lutut untuk ditindahi, bukan dekat kaki untuk ditunggangi, tetapi dekat pelusuk hati untuk dimulia, disayangi, dan dicintai
rindu bertaut.....janji termentrai......ukhwah terjalin......cinta hakiki bertaut......cinta pada yang menyangimu.....sesungguhnye cinta itu sentiasa memberi...
ms.fb.fs.twitter:fyfah94@yahoo.com

♥ Contact


hello kalau dah follow tolong bagitahu di shoutmix,akan follow kamu balik


♥ Tagboard


korang sorry kalau lmbt rep cmment..fyfah sbuk sgt2..masa x brapa bnyk..thanx ye:)

ShoutMix chat widget



♥ nuff


p/s:nuff fyfah memg suka tido..sila click f5:)


♥ Credits


Designer: CandyGirl
Inspirations : Eggiines
Backgrounds : Lovecandied
Cursors: Lovelycore
Others: Ms. SockPuppet