<body>
Friday, December 19, 2008



assalammualaikum pembuka bicara17...
kowang shat x2
mge2 shat la..@sederhanaAlign Center
ermmmmmmm...
tataw nk post ape2...
blog pon da x terurus...
serabut je blog..
mcm ox tuannye agaknye...
ha..m:
btol la 2..kpale fyfah pon kdg2 berserabut..
tTAW ap yg menyebabn berserabut..tak dpt cri puncanye lge..:#25:

papepon....
mge kowang trus stay njoy yarhm:

m:m:m:m:m:..
tata@tata...

luv u all:pandacloud_08:


&& hearts,♥;8:08 PM










♥ Profile



salam.....seorang wanita diterbitkan daripada rusuk lelaki, bukan dekat kepala untuk dijunjungi,bukan dekat bahu untuk membebani,bukan dekat lengan untuk dijulangi, bukan dekat jari untuk disakiti , bukan dekat pinggul untuk dihenyaki, bukan dekat lutut untuk ditindahi, bukan dekat kaki untuk ditunggangi, tetapi dekat pelusuk hati untuk dimulia, disayangi, dan dicintai
rindu bertaut.....janji termentrai......ukhwah terjalin......cinta hakiki bertaut......cinta pada yang menyangimu.....sesungguhnye cinta itu sentiasa memberi...
ms.fb.fs.twitter:fyfah94@yahoo.com

♥ Contact


hello kalau dah follow tolong bagitahu di shoutmix,akan follow kamu balik


♥ Tagboard


korang sorry kalau lmbt rep cmment..fyfah sbuk sgt2..masa x brapa bnyk..thanx ye:)

ShoutMix chat widget



♥ nuff


p/s:nuff fyfah memg suka tido..sila click f5:)


♥ Credits


Designer: CandyGirl
Inspirations : Eggiines
Backgrounds : Lovecandied
Cursors: Lovelycore
Others: Ms. SockPuppet