<body>
Monday, December 22, 2008





gasenye ni kali kedua aku post tntg card ni..post yg ary 2 aku x taw mne die menghlang...
o.k..card ni fyfah dpt from sis fadhilah..hak pemilik sebenarnye ialah syazana(x slap fyfah la)

kad ni kowang kna bge kt sepuluh blogger n
kowng buatla post tntg card ni k...

urmmmmmmmmm...
btol ke kte da nk abis penghujung 2008..
mimp ke aku..
mcm x percye pon ad..

mcm2 perasaan yg dtg ble pkirkn..
apa akn trjdi pada 2009 nant??
aku pon x dpt nk agak..
urg..
agak geram..
coz..
coz taun dpn nk pmr..
stu ap x prepare..
tkut cuak mcm2 perasaan lge..

ap azam aku kali ni ye??
ntahla..
x trpikirkn lge..
insyaallah..
aku pasti mempunyai azam tok 2009..

2008,,bnyk yg phit dri manis..
sdih ble pkir blik..

papepon..

goodbye 2008
hello 2009!!

fyfah nk bge card ni dkt owg yg fyfah da bge ary 2:)


&& hearts,♥;6:16 PM










♥ Profile



salam.....seorang wanita diterbitkan daripada rusuk lelaki, bukan dekat kepala untuk dijunjungi,bukan dekat bahu untuk membebani,bukan dekat lengan untuk dijulangi, bukan dekat jari untuk disakiti , bukan dekat pinggul untuk dihenyaki, bukan dekat lutut untuk ditindahi, bukan dekat kaki untuk ditunggangi, tetapi dekat pelusuk hati untuk dimulia, disayangi, dan dicintai
rindu bertaut.....janji termentrai......ukhwah terjalin......cinta hakiki bertaut......cinta pada yang menyangimu.....sesungguhnye cinta itu sentiasa memberi...
ms.fb.fs.twitter:fyfah94@yahoo.com

♥ Contact


hello kalau dah follow tolong bagitahu di shoutmix,akan follow kamu balik


♥ Tagboard


korang sorry kalau lmbt rep cmment..fyfah sbuk sgt2..masa x brapa bnyk..thanx ye:)

ShoutMix chat widget



♥ nuff


p/s:nuff fyfah memg suka tido..sila click f5:)


♥ Credits


Designer: CandyGirl
Inspirations : Eggiines
Backgrounds : Lovecandied
Cursors: Lovelycore
Others: Ms. SockPuppet