<body>
Monday, December 22, 2008



yarh..
stelah beberape blan menggu kputusan after bpk aku isi borang pndah..
akhrnye terjawab jge ary ni..
dri pada tlga yg aku dgr..
kteowg dapt pndah dkt dungun terangganu..
skunk juz tggu surt dpt pndah je..
ermmm..
apekah perasaan aku skunk..
gembra,sdih,kecewa,dukacita or papejela..m:
ntahla..
tak dpt nk tafsir skunk..
tatw ap feeling aku.
sometimes sdh plus eppy..
but ap yg aku arap t..
ble aku pndah.
aku dpt sesuaikan dri kt sne..
dgn keadaan sekellng n kwan2..
tkut pon ade..
tpi maybe taun dpn aku pndah...
yarh taun dpn..
smpt jge aku nk mesra2 ngan kwan aku..
ntah ble nk dtg sni lge..
aku tak gtaw kt sesape lge tntg ni..
biarlah rahsia dhulu...
smpai aku dpt surat yg aku memg sah dpt pndah....
love all of them..
tkut2..
juz tggu ap akn trjdi..:simerah6:

goodbye perakm:
terengganu wait me



&& hearts,♥;4:24 AM










♥ Profile



salam.....seorang wanita diterbitkan daripada rusuk lelaki, bukan dekat kepala untuk dijunjungi,bukan dekat bahu untuk membebani,bukan dekat lengan untuk dijulangi, bukan dekat jari untuk disakiti , bukan dekat pinggul untuk dihenyaki, bukan dekat lutut untuk ditindahi, bukan dekat kaki untuk ditunggangi, tetapi dekat pelusuk hati untuk dimulia, disayangi, dan dicintai
rindu bertaut.....janji termentrai......ukhwah terjalin......cinta hakiki bertaut......cinta pada yang menyangimu.....sesungguhnye cinta itu sentiasa memberi...
ms.fb.fs.twitter:fyfah94@yahoo.com

♥ Contact


hello kalau dah follow tolong bagitahu di shoutmix,akan follow kamu balik


♥ Tagboard


korang sorry kalau lmbt rep cmment..fyfah sbuk sgt2..masa x brapa bnyk..thanx ye:)

ShoutMix chat widget



♥ nuff


p/s:nuff fyfah memg suka tido..sila click f5:)


♥ Credits


Designer: CandyGirl
Inspirations : Eggiines
Backgrounds : Lovecandied
Cursors: Lovelycore
Others: Ms. SockPuppet