<body>
Friday, November 28, 2008



mlam smalam....
aku gado dgn die..:bofu_35:
mgkin slah aku...
ntahlah aku pon x taw.....
salah aku ke slah siapa...:bofu_25:
poning2.....:minimo_06:
memg aku gado2 glew2 ngan die...
smpe aku nk putus dgn die..
n mlam tdi...
first time aku ngis glew2..:pandacloud_24::pandacloud_10:
smpe mata aku bgkak glew......
mak aku pon tnye..
but aku ckap aku x ckup tdo...
mom sorry tpu mama...:minimo_07:
tpi2.....
mlam 2 first time die mrah.die tenging,n die keluarkn kata2 kesat kt aku....:bofu_43:
memg skit glew aty aku....:bofu_31:
sedeyh nk mampus...
tpi2........
last2...
kteowg msing2 minx maap.:bofu_38:
hihihi...
klkar plak......:minimo_16:
tpi2...
aku arap sgt2.......
x jdi mcm ni da......
amin......
maybe pengajaran tok aku...:minimo_03:
perkara ni membuatkn aku lbih matang n membuatkn sdar ap ksilapan aku slama ni..
insyaallah aku cbe mengubahnye......

k tata~:minimo_37:






&& hearts,♥;3:42 AM










♥ Profile



salam.....seorang wanita diterbitkan daripada rusuk lelaki, bukan dekat kepala untuk dijunjungi,bukan dekat bahu untuk membebani,bukan dekat lengan untuk dijulangi, bukan dekat jari untuk disakiti , bukan dekat pinggul untuk dihenyaki, bukan dekat lutut untuk ditindahi, bukan dekat kaki untuk ditunggangi, tetapi dekat pelusuk hati untuk dimulia, disayangi, dan dicintai
rindu bertaut.....janji termentrai......ukhwah terjalin......cinta hakiki bertaut......cinta pada yang menyangimu.....sesungguhnye cinta itu sentiasa memberi...
ms.fb.fs.twitter:fyfah94@yahoo.com

♥ Contact


hello kalau dah follow tolong bagitahu di shoutmix,akan follow kamu balik


♥ Tagboard


korang sorry kalau lmbt rep cmment..fyfah sbuk sgt2..masa x brapa bnyk..thanx ye:)

ShoutMix chat widget



♥ nuff


p/s:nuff fyfah memg suka tido..sila click f5:)


♥ Credits


Designer: CandyGirl
Inspirations : Eggiines
Backgrounds : Lovecandied
Cursors: Lovelycore
Others: Ms. SockPuppet