<body>
Thursday, September 25, 2008



ermmm...
sedang ralik2 membuat keje bi yg patut dihantar ari ni ke teaher shara..
tetbe ade suara yg agak nyaring yg menggegarkan kels menjerit.
"budak 2ka sume turun ke bilik math sbb ustazh nk jmpe,ustazah bge stu minit jerk"
semua terpinga pinga..mcm2 dalm haty kteowg,knapa lak kne paggl ni ad wat slah ke..
tpi dalm aty aku ckap'glew ke nk pkai kasut dlam stu minit,ish3"
after smpe ke tempat yg disuruh..
ustazah pon ckap:
ust:murid2 2ka sume kna kutip batu ats arahan guru besar..
murid:ha??kutip btu??what de hell?
ust:ni ats arahan guru besar sbb murid main bling2 batu..
murid:baik ustazah


dgn langkah yg berat sume ikut ustzah nye arhan..hahaha..funny tgk mke sme cm lmah jerk..ad yg merungut..kowang byangkan..nk kutip btu yg beribu ribu 2..what de hell of diz work..pengetua aku da buang tebiat gamaknya..da la tgah2 panas,sumenye kehausan dgn x lartnye..tpi yg bnyk mengelat wat keje ni aku n uda..kami jiwa sama..hahaha..kutip btu dkt pasir..ish3..pelik btl..crazy work!!!first time wt keje ni..keje amal beb..
hahaha..
k out~


&& hearts,♥;6:17 AM










♥ Profile



salam.....seorang wanita diterbitkan daripada rusuk lelaki, bukan dekat kepala untuk dijunjungi,bukan dekat bahu untuk membebani,bukan dekat lengan untuk dijulangi, bukan dekat jari untuk disakiti , bukan dekat pinggul untuk dihenyaki, bukan dekat lutut untuk ditindahi, bukan dekat kaki untuk ditunggangi, tetapi dekat pelusuk hati untuk dimulia, disayangi, dan dicintai
rindu bertaut.....janji termentrai......ukhwah terjalin......cinta hakiki bertaut......cinta pada yang menyangimu.....sesungguhnye cinta itu sentiasa memberi...
ms.fb.fs.twitter:fyfah94@yahoo.com

♥ Contact


hello kalau dah follow tolong bagitahu di shoutmix,akan follow kamu balik


♥ Tagboard


korang sorry kalau lmbt rep cmment..fyfah sbuk sgt2..masa x brapa bnyk..thanx ye:)

ShoutMix chat widget



♥ nuff


p/s:nuff fyfah memg suka tido..sila click f5:)


♥ Credits


Designer: CandyGirl
Inspirations : Eggiines
Backgrounds : Lovecandied
Cursors: Lovelycore
Others: Ms. SockPuppet