<body>
Saturday, November 27, 2010




oh hello peeps..lame nye x update blog..haih.rindu yang teramat sgt kot,..
and berat bahu memikul berat lagy nak cakap..haih..btol ke?
ala bantai jela..sesungguhnye dgn ini blog ini ditutup dgn rasminya..ditutp ye anak2 skalian..
will miss diz blog so much..bnyk kot knangan..
byk gler bnda yg cannt frget..

tapi...........
korg jangan risau do add my follo my new blog

o.k see di dunia baru saya...starts a new life with smile:)))


&& hearts,♥;6:24 AM



Saturday, March 20, 2010




"awak,awak,,kite x pandai la nk bermukadimah kat sini..x pandai la nk start cmne nk berblogging,....jari kite kekok..bukn bengkok ye..tapi kekok..."

wei korang..lame x jumpe..lme x hoi2 ngan korang..lame x tggalkn jejak kat blog korang yg comel 2..0fc17ee9a8e85b6e0f7f52ab4d6593c6.lame x menyemak kat dashboard korang..tape hary ni aku menyemak kejap je..x lama pon..sorry sayng2 aku semua..aku sibuk la..padahalnye aku mlas...cuty semggu ni aku on9 je..tapi mlas nk hupdate blog ni..aku mlas la....insyaallah hujung tahun tahun depan aku aktif in blogging ni..insyalllah.132.cuty seminggu je..tapi keje rumah x siap pon..gase cam nk campak kat dlm tong sampah..

banyak bnda nk story moly bin lorry gasenye..tapi tgok atas kerajinan aku nak taip bnda2 ni la..kan senang aku ckp bnda ni trus kluar je..haih103

budak laki dlm klas aku paggil aku burung belatuk sebab dlm kelas aku asyik tido je..x kira masa dan tempat..korang bayangkn..sampai2 kelas aku trus ltak beg n tido....sampai dpt gelaran ratu tido da..o.k ape korang ingt snang ke nk dapt gelaran ratu...haiya maiya..1236428949-178747

my memory with him already gone right now..n i hate him so much..thanks god104

o.k la korang aku gase aku mlas da nk taip..terima kasih daun keladi harap kite berjumpa lagi..

esok aku pulang ke semesta alam..bai2..7324083cde07c0f529ca02d03ca9a5f87324083cde07c0f529ca02d03ca9a5f87324083cde07c0f529ca02d03ca9a5f8


&& hearts,♥;2:57 AM



Saturday, February 20, 2010



holla...bersama saya kembali dalm gedik santai yg x brapa nk santai..63
fuhhhhhh~masih penat lagy dan masih melekat lagy bau tom yam dekt mulut..29
baru blik dari rumah angah kamal..(adik babah)
77 esk sudah mau pulang ke penjara yg x brapa nk penjara..
brang masih belum pack.31.bju tak gosok lagy..
mals la...dush2..cept kome bt2 pengsan..47


tadi penat sgt2 maen dgn budak kecik ni.....sampai tgan aku sakit...da la ketot...gimuk pulak 2..rase nk bt sup ayam je...eh korg nk join ke????ade sape yg sudi105
sume x sudi..tape saya boleh bt sendiri638b41849e86c120d31bca9845a94221

tetbe putih pulak..mlaS GLer nk gosok tudung..cara mudah..pkai tudung mama..haha132

dah2...nk out sudah,,,maybe mggu depn blik kot..sempena maulidur rasul..cuty lAGY.grrrrrrrrr..hw bnyk x siap lagy4c9fea9f78ab24a3e536f5c21eaf2a3c


see...bpak eden mengkedepan perutnya..sgt x senonh...korang ade ke perut cmni..ingt laki x leh mngandung ke?haha118





&& hearts,♥;5:02 AM



Wednesday, February 17, 2010




gAMBAR PENDAHULUAN WAJIB
salam satu malaysia wahai makhluk semua
tetiba nak nyanyi lagu satu malysia 2..20090519c05
padhl buknnye hafl pon lirik die..kite bantai je..fafds
tadi dan tadi dn tadi teman akmal merangkap kepada budak gedik mrangkap kepada adik aku pegy sukan..
siyes penat sgt2...bukn penat sbb ap....aku slh mkan sos ygt mak cik kantin 2 bt la..now da sakit perut..nk menaip pon mcm siput sedut...siput sedut pon laju lagy...23
wah perut aku mcm bunyi mesin basuh yg da uzur 2...
nk kena pegy report jakim ni..eh silap..report kementerian kesihatan..dush2...20090623d04

mals nk bnyk cakap..kang tersumbat taik telinga korang degr aku membebel..biar la gambar2 2 yg berceloteh20090519d04

penat giler menunggu sambil 2 bt bajet muka comel..


budak 2 die x lari o.kkkdie terbang...mnggu giliran dgn pnuh rasa sabar.acara cari gula2 dalm tepung lpas 2 gula2 2 simpan wat jual..yarh tetiba bdak nim nk cari publisitimnggu hadiah untuk bagi pada sayatesting2..semua 2 saya yg baling masuk dlm relung...alamak bukn saya yg balingsaya bingungbagi air cond skitAlign Centersaya yg mnangdie bge saya gula2 sempena valentine's daytak jumpe tandas kat sini pon jadi la.
penutup acara dgn gamba budak yg suke mencari publisiti untuk mngalahkn kakknya yg sentiasa bajet comel..105

tamat sudAH cerita pada hary ini..tandas da memnggil...good bye


&& hearts,♥;7:33 PM










♥ Profile



salam.....seorang wanita diterbitkan daripada rusuk lelaki, bukan dekat kepala untuk dijunjungi,bukan dekat bahu untuk membebani,bukan dekat lengan untuk dijulangi, bukan dekat jari untuk disakiti , bukan dekat pinggul untuk dihenyaki, bukan dekat lutut untuk ditindahi, bukan dekat kaki untuk ditunggangi, tetapi dekat pelusuk hati untuk dimulia, disayangi, dan dicintai
rindu bertaut.....janji termentrai......ukhwah terjalin......cinta hakiki bertaut......cinta pada yang menyangimu.....sesungguhnye cinta itu sentiasa memberi...
ms.fb.fs.twitter:fyfah94@yahoo.com

♥ Contact


hello kalau dah follow tolong bagitahu di shoutmix,akan follow kamu balik


♥ Tagboard


korang sorry kalau lmbt rep cmment..fyfah sbuk sgt2..masa x brapa bnyk..thanx ye:)

ShoutMix chat widget



♥ nuff


p/s:nuff fyfah memg suka tido..sila click f5:)


♥ Credits


Designer: CandyGirl
Inspirations : Eggiines
Backgrounds : Lovecandied
Cursors: Lovelycore
Others: Ms. SockPuppet